15.8.2016

Olohuone puutalossa

Talossa on asuttu neljä kuukautta. Yläkerran työhuone on täynnä laatikoita, eikä makuuhuoneessa ole sänkyä. Keittiön kaapiston ovet on lähes kaikki fiksattu, mutta saareke odottaa vielä oviansa. Hosuli otti paikkansa keittiön hyllyltä.

Olohuoneessa on peruslinjat paikallaan. Siellä tartuin toimeen heti ensimmäisenä. Tältä talossa näytti, kun karkasin kesätöihin Itään.

Ensin hankittiin matot, sen jälkeen talonpoikaissohva. Retrosenkki maalattiin valkoiseksi ja sohvapöytä löytyi lainaksi sukulaisilta. Maalasin yläkerrasta löytyneen kaapin valkoiseksi.

Soittimet jäi olohuoneeseen.

Raidallisten mattojen kanssa kävi kuten aavistin: ensin ne oli freessit ja graafiset, nyt muutaman kuukauden jälkeen tylsät. Olisi sittenkin pitänyt valita Ikeasta ne valkoiset puuvillamatot ilman krumeluureja.

Taulut uupuvat seinältä, kattolamppu lähtee myös vaihtoon. Siihen on tulossa pesurummusta tehty valaisin, kun vaan joku käy sen pesukoneen ensin purkamassa. Johdot ja lamput odottaa jo! Odotan alkavaa syksyä, että pääsen projektien kimppuun.

Miten syksy näkyy sinun kotonasi?

Terveisin,
Ruut

10 kommenttia:

 1. Matot ilmestyy kesän jäljiltä lattialle.Nyt niitä ei ole ollut,helpompi siivota.Sitten jotain sisustusjuttua pientä,mutta vielä saa kesä näkyä sisällä.

  VastaaPoista
 2. Oh! Ihanan näköistä. Soittimet tuovat kyllä ihan omanlaistaan lämpöä. :) Minunkin tekisi mieli ripustaa viulu seinälle, sitä tulisi ehkä soitettuakin enemmän, kun se ei piileskelisi tuolla kotelossa. Täällä syksy näkyy ehkä enemmän päässä kuin kodissa, mutta tänä syksynä pyrin vaihtamaan käyttämättömän työpöydän nojatuoliin (kun ei tuolla nurkassa tule mitään töitä tehtyä) ja tuomaan siihen pariksi jalkalampun. Lisää valoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista ja kehusta! :) Soittimet vaan seinälle, ne helposti unohtuu koteloonsa kaiken muun touhun ja arjen keskellä.

   -Ruut

   Poista
 3. Vau, näyttääpä teillä ihanalta! Soittimet kannattaa ehdottomasti pitää esillä.

  Meillä syksy varmaan muuttaa hieman väritystä tummemmaksi, mutta vain vähän. Meillä sisustukessa on ikuinen kesä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, huippua kuulla! Teillä onkin aina sun blogin perusteella niin kivan värikästä. :)

   -Ruut

   Poista
 4. Hoo! Me asutaan sisustuslehdessä! - Mies

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Mies! Niin asutaan, ainakin siivouspäivänä. Muuten on vähän sotkua mutta se kai kuuluu elämään. :)

   -Ruut

   Poista
 5. Kaunista! Meillä ei kodin sisustuksessa syksy saapuminen näy, mutta tekemisissä sivellin vaihtuu piirtimeen :). Hosulille onnea keittiön hyllylle! :)

  VastaaPoista

Tässä käpäläni. Tartu siihen!