24.11.2016

Ammattikylpijä tarkastaa: Amorella Travel Spa


Rakastan kylpemistä. Altaassa, paljussa, järvessä, korvossa, hallissa, poreissa, ammeessa- ja kypylöissä. Olen valinnut vuokra-asunnon kylpyamme ykköskriteerinä. Lomalla metsästän hotelleja joko ammmeella tai jacuzzilla. Juttusarjassa testaan ja raportoin eteen tulevista kylpyläkokemuksista.

Painan nappia ja hissi suhahtaa kannelle kuusi. Viking Linen Amorellan Travel span pitäisi olla tässä kerroksessa, mutta edessä on vain hyttien ovia. Minä ja ystäväni Salla matkaamme kangaskassit olalla kohti spa-kylttejä, jotka ohjaavat kylpijät kohti uutta kokemusta.

Pitkän käytävän päässä ovi spahan aukenee. Ostamme tiskiltä piletit, saamme pyyhkeet ja avaimet ja suuntaamme kohti pukuhuoneita. Suihkuhuoneessa on pienet, siniset laatat ja ylellisen tuoksuisia kylpytuotteita. Naisten sauna on iso, pyöreistä ikkunoista näkee allasosaston puolelle. Kylpylän puolella on kaksi poreallasta, lastenallas ja pieni höyrysauna. Ja hiljaista, vain yksi seurue toisessa porealtaassa. Lapsi tutkii lasten altaan punaista matoa, joka taas tarkkailee tapahtumia uteliaana.

Pomppaamme vapaana olevaan porealtaaseen, sen vesi on lämmintä ja kuplii mukavasti. Vesi on niin kuumaa, että on välillä käytävä viileässä suihkussa. Lämpimän, viileän veden ja saunan kombossa on jotain mikä saa ajatukset pehmeiksi. Maailma tuntuu tarkemmin ajateltuna oikein mukavalta paikalta. Aallot keinuttaa laivaa niin, että pakko nousta hetkeksi istumaan.Miten on mahdollista, että laiva kätkee sisällensä tällaisen kylpijän helmen, jossa poreista saa nauttia lähes privaatisti? Jos kärsii matkapahoinvoinnista, voi kylpeminen olla haastavaa silloin kun merellä on kova aallokko. Juuri muuta moitteen sijaa en tästä kokemuksesta saa irti. 

Missä? Viking Linen Travel Spa Amorella-laivalla
Mitä? Kahden tunnin kylpy laivamatkan ohessa
Kenen kanssa? Kahdestaan ystävän kanssa
Mitä maksoi? 10 euroa, klubikortilla alennusta tästä hinnasta

Ootko koskaan käyny laivojen spassa?

Terveisin: Ruut

1 kommentti:

  1. Kiitos tästä vinkistä. :D Seuraavan kerran taidan laivalla tarkastaa saunaosaston minäkin.

    VastaaPoista

Tässä käpäläni. Tartu siihen!