8.11.2016

Julkinen reklamaatio televisioyhtiölle

Hyvä Televisiofirma!

Haluaisin reklamoida Teille tele visiosta, jonka myitte minulle. Se on liian iso. Niskat menevät nurin. Heräilen myös öisin visailuihin ja haluaisin nukkua.

Tämä on hyvä väline, mutta en saa sitä kiinni koska hävitin kauko säätimen. Voisitteko ystävällisesti tulla sulkemaan vehkeen.Yst. Terv. Nimettömänä pysyttelevä Pieni Eläin. Osoite: Vihreä Talo, Turku.

PS. Kuitti on tallessa mutta sitä on käytetty muisti-lappuna.

PPS. Olkaa hyvä ja ratkaiskaa asia pian. Joulu tulee ja on kiire. Sitä ruotsin kielistä askarteluohjelmaa voisitte näyttää enemmän. Kiitos. Osaan ulkoa KAIKKI uutiset joten voimme keskustella laaja alaisesti neulottujen Pieneläinten oikeuksista ja vastuuvelvotteista alati muuttuvassa maailmassa.

Muita maallisia ongelmia? Me Suomen Pieneläinliitossa ratkaisemme probleemanne parhain päin. Mitä ohjelmaa sinä töllötit viimeksi liian pitkään?

Terveisin,
Hosulinne, neulottu pieneläin

5 kommenttia:

 1. Iiikkk! Jopas on Hosuliinilla ongelma. En yhtään kyllä osaa neuvoa...tai olen kyllä, jossakin liikeessä, joskus nähnyt myytävän kaukkareita. OLisikohan ollut Motonet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Terve! Ongelma oli lähinnä se, ettei Hosuli ihan hiffannut että jos on televisio, sitä ei tarvitse päivystää koko ajan. Vinkkasin kaverille asiasta ja kävin vetämässä töpselin seinästä. Nyt on rauha talossa! :D

   -Ruut

   Poista
 2. Voi Hosuli-parkaa! Meillä on täällä villinä ja vapaana muutamia kaukosäätimiä, mutta luulen, etteivät ne tepsi juuri tuohon telkkariin.

  VastaaPoista
 3. Voi että tämä juttu oli niin mukava - tulin oikein hyvälle tuulelle. Kiitos!

  VastaaPoista

Tässä käpäläni. Tartu siihen!