6.12.2016

Joulun ideapankki löytyy yllättävästä paikasta

Haistan melkein kuusen tuoksun nenässäni, kun suuntaan kirpputorille. Olen varma siitä, että suunnittelu ja odotus alkavat molemmat joulunenän aktivoitumisesta. Joulunenä on se, joka alkaa väpättää viimeistään marraskuussa, ja sitä pitää silloin vähän toppuutella.

Se miettii tulisiko kotiin perinteinen punainen joulu, skandinaavisen pelkistetty deko, boheemin turkoosi vai hemulin violetti. Vai olisiko tänä vuonna raju ja menisi mustalla ja valkoisella? Entä lahjat ja leivonnaiset? Kortit, kemut ja koristelut?

Innostusta on hyvä hakea kirpputorilta, ja siellä kannattaa syynätä lehtipinoja. Joulu on onneksi ajaton juhla, ja fiilistely näyttää hyvältä vielä vanhemmissakin aikakausilehdissä.


Lehdistä voi leikata parhaat palat irti leikekirjaksi, ideatauluksi tai joulukortteihin. Tai juhlan jälkeen laittaa paperinkierrätykseen. Mutta ei puhuta vielä siitä, ihanaa odotusta on jäljellä melkein kokonainen kuukausi, parasta! 

Mistä sinä haet inspiraatiota tähän jouluun?

Odottaen,
Ruut

6 kommenttia:

 1. Joululehdistä ja muiden blogeista tulee joulufiilistä. Samoin kauppojen koristehyllyjen hypistelystä. 🔔

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voihan hypistely! Sitä harjoitan minäkin, ja se tuo usein jopa paremman mielen kun uuden tavaran hankkiminen. :)

   -Ruut

   Poista
 2. Kiitti vinkistä, pitää seuraavan kerran kiertää kirpputorilla silmät auki lehtien varalta. Mulle jouluinspiraatio löytyy netistä, blogit, pinterest ja vaikka instagram. Vaikka aina inspiraatiota ei tarvii hakea kun on niin paljon ideoita mitä tulee matkan varrella. Kivaa joulukuuta sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oleppa hyvä! Some on kyllä hyvä inspiraation hankintaväline. Pinterest on mulle uusin tuttavuus, tykkään siitä paljon. Hauskaa joulukuun etenemistä myös sinulle ja kiva kun kävit ja kommentoit!

   -Ruut

   Poista
 3. Sieltä sun täältä, blogeista, Pinterestistä ja laatikoiden uumenista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laatikot on kans hyvä juttu! Sieltäkin löytyy usein aarteita!

   -Ruut

   Poista

Tässä käpäläni! Tartu siihen!