1.12.2016

Nyt se alkaa!

Elämme parasta aikaa vuodessa, ja tänään on jännittävän kuukauden ensimmäinen päivä. Minä ja neulottu pieneläin, Hosuli valmistaudumme juhlaan tämän kuukauden ajan.

Hosulille joulu on herkkää aikaa, koska hänet on adoptoitu jouluaattona. Ymmärrätte varmasti, että olemassaolo vaatii välillä herkistymistä elämälle. Pieneläimelle tuntemukset ovat joskus niin suuria, että maailma ei joka hetki pysy käpälässä. Olkoon pysymättä! Ottakoon käpälään vaikka kupillisen kahvia niin siitä se selkenee!


Joten hyvät toverit, sytyttäkää valonne! Joulu saa tulla!

Mitä sinä odotat tältä joulukuulta? 

Terveisin, Ruut

12 kommenttia:

 1. Siellä näyttää lumiselta! Odotan tältä joulun ajalta kynttilöden polttamista, pikkujouluja ja herkuttelua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin näyttää, ainakin tällä hetkellä! Eilen pyrytti oikein kunnolla. Sun joulukuun suunnitelmat kuulostaa oikein valideilta. :P

   -Ruut

   Poista
 2. Hauskat kuvat! Ihanaa joulun odotusta. Mä aion ainakin täysin pidäkkeettömästi juhlia joulua koko kuukauden :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, sitä samaa sinulle! Mä niin kannatan tätä pidäkkeettömästi juhlimista!! :D Kaikki ilo irti mitä lähtee!

   -Ruut

   Poista
 3. Ihania kuvia :) Joulun ajalta odotan askarteluja (niitä on tullut tehtyä jo jonkun aikaa), kynttilöitä, lyhtyjä, ulkotulia, tunnelmaa, jouluisia tuoksuja ja ruokia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, kiitos! :) Hauskoja odotuksen aiheita sulla! Joo, jouluaskartelut on kyllä odotettava asia jo itessään. Onneksi niille ei ole mitään virallista aikaa, millon saa alottaa. Ja parasta on kun voi alottaa just sillon kun siltä tuntuu. :)

   -Ruut

   Poista
 4. Odotan jouluntunnelmaa, hiljentymistä, herkkyyttä. Sitä kaikkea tarvitaan, pientä pysähdystä välillä tähän hulina arkeen. Kuuntelmen juuri Michael Bublén Christmas levyltä Silent Nightiä. Ihanaa tunnelmaa, kyllä jouluntunnelma tästä lähtee. Ei tarvita hirveen isoja muutoksia, pikkuhiljaa se joulu tulee, ilman kaappien siivousta yms. Aina on tullut. Tunnelma on parasta, kynttilät ja hiljaisuus. Viikonloppuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka, ja kiva kun kommentoit! :) Joulun ajassa ehkä odottamisen ja valmistelujen jälkeen parasta onkin tuo pysähtyminen. Siitä saa virtaa taas kaikkeen muuhun. Valitettavaa on, että arki pyörii myös joulukuussa, eikä voi ryhtyä kokoaikaiseksi tontuksi. :D

   Tuo Michael Bublen joululevy on kyllä todellinen joulufiiliksen nostattaja! Tosin lähes kaikki miespuoliset henkilöt, jotka on kommentoinu Bublen joulumusaa, on sanonu että on liian imelää. Mutta imelä saa olla joulun aikaan! Hauskaa viikonloppua myös sulle! :)

   -Ruut

   Poista
 5. Suloiset kuvat! Ihana pipo sulla, ja tumput! Niin ja takkikin!

  Mitä odotan? Tämä aika on mulle usein tosi stressaavaa kaikesta suloisuudesta huolimatta. Odotan sitä, että ehtisin kauneuden kokemusten äärelle kaiken kiireen keskellä. Haluaisin paljon enemmän kuin mitä ehdin, mutta pääasia, että edes jotakin. Ja taas päätän, että ensi vuonna joulu on tehty jo marraskuun aikana, jolloin ehtisi nautiskella syvemmin joulukuussa.

  Toivon sinulle ihanaa joulun odotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi, kiitos kovasti! Pipo on kirpputorilöytö, lapaset itse neulotut (Dropsin Alpaca, lämpimin ja pehmein lanka pitkään aikaan....!), ja takki entisen kämppiksen vanha. Melkonen keräilykokonaisuus siis. :D

   Ihanaa joulun odotusta myös sinulle! Toivottavasti ehdit tehdä sen mitä tarvitsee, vaikka arki painaakin päälle yhtä aikaa omine juttuineen. :)

   -Ruut   Poista
 6. Ihanat kaverus kuvat!

  En odota, elän päivän kerrallaan. Huomaamatta joulu saapuu, ilman kiireitä ja hosumista.;)
  Pysyn kaukana kaupallisesta joulusta, lahjoja ei ole kuusemme alla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa, ja kiitos kommentistasi! Päivä kerrallaan periaate kuulostaa myös hyvältä. :)

   -Ruut

   Poista

Tässä käpäläni. Tartu siihen!