19.1.2017

Mistä löytyy kalenteri vuodelle 2017?

Kalenteri on koko vuoden kaveri. Olen tolkuton jahkailija mitä tulee päätöstentekoon ja paperitarvikkeisiin. Tilanne oli vähintään hankala kun huomasin joulukuussa, että kalenterin vaihto on edessä. Jahkailin ja vertailin asiaa tammikuun puoleenväliin. Pitkällisen prosessin takia kirjoitan tästä näin suurella viiveellä, mutta asia on hyvin tärkeä! Jatka siis lukemista.

Ajattelin jatkaa hyväksi havaittua Paperblanks- linjaa. Tiedättekö, ne vanhojen kirjojen näköiset muistikirjat, joissa on kova kansi ja mystinen näppituntuma? Niitä ei tuntunut löytyvän mistään. Olin tilaamassa Moleskinen Pikku Prinssi-kuvioitua kalenteria, mutta ne olivat kaikkialta loppu. Liityin postituslistalle, mutta kun mitään ei viikkoihin kuulunut päädyin mustaan taskukokoiseen Moleskineen.


Lahden Muotoiluinstituutin Vesi 2017- kalenteri (Kuva 1) vaikutti hyvältä siihen asti, kun tajusin ettei mistään ei selviä kalenterin vakionäkymää: onko se viikottainen, päivittäinen, viivoitettu, lokeroitu? Kuvia oli lähinnä vain kalenterin kuvituksesta, ja se ei pelkästään riittänyt sinetöimään ostopäätöstä.  

Paperblanksia (Kuva 2) ja Moleskinen Le Petit Prince (Kuva 3) kalentereita ei löytynyt mistään.


Vuoden 2016 Paperblanks palveli hyvin ja lähtee nyt arkistoon. Heippa! 

On äärimmäisen tärkeää, minkälaiseen muistikirjaan menonsa merkitsee. Kun katselen kalenteria vuoden päivät haluan sen herättävän positiivisia tuntemuksia. Niistä tuntemuksista voi kerran vuodessa pari kymppiä maksaa, vaikka Suomen Hosuli-ja Pieneläinliiton alajaosto Pihi Pieneläin Ry natiseekin kuluista. (Pihi Pieneleäin Ry:n mukaan on parasta säästöä ja mielen virkistystä tarkastella menoja omassa mielessään.)

Onko sulla paperinen kalenteri? Millainen?

Näissä tunnelmissa,
Ruut

4 kommenttia:

 1. Mulla on kalenteri puhelimessa. Pysyy aina mukana ja helppo päivittää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä totta, eikä tartte vetää yli jo kerran kirjotettuja merkintöjä. :)

   -Ruut

   Poista
 2. Aloitin tänä vuonna bullet journal -mukaelman parin euron Tiger-vihkolla. Ei ole ihan noussut lentoon, kun työkalenteria käyttää enemmän ja puhelimeen merkitsen menot. Kirjaan sinne kuitenkin to do -listoja, joita ei muuten tulisi minnekään ylös.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo! Oon kuullutkin tosta bujosta ja mietin sellasen alottamista myös. Tee postaus sun bujoiluun, mua ainkain kiinnostaisi lukea! :)

   -Ruut

   Poista

Tässä käpäläni. Tartu siihen!