26.7.2017

Tauluseinä olohuoneeseen? | 4 vaihtoehtoa

Mulla on pieni sisustusprobleema. En osaa päättää, mitä olohuoneen seinälle laittaisin tai mihin kaikista vaihtoehdoista päätyisin.

Olen koonnut postauksen loppuun neljä eri tauluvaihtoehtoa. Mikä on paras?

Tässä lähtötilanne. Seinällä on sekalainen seurakunta vähän kaikenlaista. Ruotsinkielistä sanomalehteä, nuottipaperia, piirrustuksia, valokuvia.Mikä neljästä vaihtoehdosta on sun suosikki?  Kerro kommenttikentässä. Apua kaivataan!

Terveisin: Ruut

Ps. Hosulia tämä dilemma ei kiinnosta. Neulotun pieneläimen mielipidettä on kysytty.

9 kommenttia:

 1. Toisaalta kaikki noi vaihtoehdot olis kivoja mut mua säväytti toi nro 3 yksinkertainen mut kuitenkin jotenkin kodikas fiilis ❤️Ihana toi valosarja katossa ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, kiitos kommentista! Valosarja katossa on Euroviisujuhlien jäljiltä, mutta se olikin niin kiva ja käytännöllinen, että se jäi hengailemaan olohuoneeseen. :)

   -Ruut

   Poista
 2. Kaikki vaihtoehdot näyttävät kivoilta, mutta eniten kolahti ensimmäinen! Nuo erilaiset taulut sopivat ihanasti yhteen ja tuovat leikkisää ja luovaa tunnelmaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mielipiteestä, kiva kuulla että tykkäät! :)

   -Ruut

   Poista
 3. Laita ne taulut, jotka tuntuvat henkilökohtaisimmilta. 1 olisi omasta mielestä hyvä, mutta jos millimetrin vinot taulut häiritsisivät, niinkuin taulukollaasien kanssa voi käydä, niin sitten 3 tai tyhjyys.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Kiitos kivasta kommentista ja hauskaa että päädyit lukemaan Hosuliblogia. :) Maku ja mielipide vaihtelevat ja sen takia onkin hauska kun on eri vaihtoehtoja, niin ei ehdi tylsistyä. Tyhjyys on hyvä vaihtoehto myös.

   -Ruut

   Poista
 4. 2 näyttää hyvältä minun silmään, mutta kannattaa toki kuunnella omaa tuntemusta. Tai sitten vaihdella usein fiiliksen mukaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Omien tuntemusten kuunteleminen on myös hyvä vinkki. Kakkostaulu on kyllä kiva, kun se on mustavalkokuva. Hauskaa päivää sulle! :)

   -Ruut

   Poista
 5. Minusta tuo eka vaihtoehto on kivoin. Mihin lopputulokseen päädyit? Ihana tuo teidän puusohva ja katosta roikkuvat lamput! :)

  VastaaPoista

Tässä käpäläni! Tartu siihen!