12.8.2017

Joogaa aloittelijalle | Hosulin joogakouluEnsin aloitamme alaspäin katsovalla koiralla. Katsokaa, että varpaanne koskettavat maahan, kantapäiden ei tarvitse. Jos haluatte haastetta voitte kokeilla, saatteko kantapäät maahan. Jos tuntuu mukavalta, voitte myös koukistella polvianne ja polkea maata.

Seuraavaksi siirrymme ylöspäin katsovaan koiraan. Tässä asennossa jalat ovat taaksepäin ja selkänne kurottuu jalkoja kohti. Kohoittakaa katseenne taivaalle ja hymyilkää. Jos olette liian ujo hymyilemään, ottakaa tämä pienenä haasteena. Tuntekaa mukava venytys selässänne. Tämän asennon ei pitäisi sattua.
Nyt siirtykää mahallenne, ja kuroittakaa käsillänne kohti varpaita. Hienoa!
Nyt voitte ottaa jonkin mukavaksi kokemanne asennon ja kiittää itseänne, että teitte tämän harjoituksen mukanani. Tunnustelkaa hieman kehoanne: miltä se tuntuu tänään ja miltä se tuntuu näiden harjoitteiden jälkeen.

En myöskään pahastu, jos kiitätte minua, opastanne, joogianne, joogamestarianne, Pieneläinliiton joogavastaavaa, Hosulia, taikka kehutte mahtavia käpäliäni.

Mukavaa viikonloppua! Oletko sinä kokeillut joogaamista?

Terveisin: Hosulinne, neulottu pieneläin

8 kommenttia:

 1. Olen muutaman vuoden joogannut ja taidan näyttää juuri tuolta joogatessani..:)

  VastaaPoista
 2. Hihih, ihana pieni joogakoulu! Taidanpa ottaa Hosulista mallia ja suunnata matolle ihan saman tien. (On kyllä mahtavat käpälät Pieneläinliiton joogavastaavalla.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos käpäläkehuista! Ihanaa jos onnistin olomuodollani inspiroimaan joogamatolle. 8)

   Poista
 3. Hosulin kippurasormet ovat erinomaisen oivalliset opastamaan joogan saloihin. Kiitän ja kumarran, oi mestarijoogi.

  VastaaPoista

Tässä käpäläni! Tartu siihen!