15.8.2017

Perämiehen hattu ja kesäfarkut

Voihan nyt kesäfarkut! Kuvan farkut on kolmen euron kirpparilöytö. Näitä kapteenin hattuja on taas näkynyt paljon, ja myös tässä päässä se on herättänyt paljon iloa.

Esittelin hattua viimeksi kun olin käymässä vanhempieni luona. Äidin kanssa käyty keskustelu meni suunnilleen näin:

-Huomasitko mulla on uus kapteenin hattu? Eiks oo magee?
-Mittee? Perämiehen hattu tuo on!!


Tämmösiä nykyelämän humputuksia. 

Mikä on ollu sun kuluneen kesän suosikkivaate?

Näissä ajatelmissa, hauskaa viikon jatkoa!

Terveisin: Ruut

4 kommenttia:

 1. Kylläpä onkin kesäinen tuo perämiehen lakki, ihan kuulen korvissani lokkien kirkunan ja haistan suolaiset merituulet... ❤

  Meidän ajatukset kulkee muuten jotenkin samanlaisia ratoja: kun tuon Hosulin joogakoulun luin, minulla oli luonnoksissa aamupostaus, joka pitää sisällään vähän joogaakin, ja nyt meinasin piakkoin kirjoittaa tämän kesän lempivaatteista! Great minds think alike. Ne lempivaatteet on parit haaremihousut, jotka hommasin Kaustisen edellä ja joissa olenkin hiihdellyt koko kesän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Lotta!

   Voi kiitoksia ihanista sanoista! Ja ajatuksien on hyvä kulkea semmoisia ratojaan kun ne kulkee, hyvä niin. Haaremihousuille iso peukku, ja Kaustiselle toinen. Mainio paikka se.

   -Ruut

   Poista
 2. Tuo hatto on hieno ja katselin sellaista itsekin kesällä. Tänä kesänä olen tykästyny sellaisiin pitkiin hellemekkoihin. Löysin sellaisen hyvän itseasiassa Lidlistä ja se on ihan mun lemppari. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Terveppä terve!

   Mukavaa että löysit Hosuliblogiin. :) Minäkin hypistelin niitä Lidlin hellemekkoja mutta niissä ei ollu kokoja enää jäljellä. Harmi, mutta onneksi sulle löytyi sopiva!

   -Ruut

   Poista

Tässä käpäläni. Tartu siihen!