25.9.2017

Näin rakentuu kotistudio

Jos olen oikein ymmärtänyt, elämässä on syytä välillä vähän puuhastella. Tai oikeastaan jos kaikkeen tekemiseen, työhönkin, suhtautuisi "Kuhan tässä puuhastellaan"-asenteella, olisivatko lopputulokset parempia ja tekoprosessit hauskempia?

Joka tapauksessa mun keittiöön rakentui studio. Oviaukko eristettiin sänkypeitolla, mattoja leviteltiin lattialle, mikkitelineiden jalat pehmustettiin villasukilla (ei kolise!). Äänittäjä Mikko perusti aparaattipöydän jääkaapin päälle ja Hosuli oli tarkkailuasemissa katon valaisimessa. Villasukilla pehmustettiin myös jalat, jotta jalkojen polkeminen soittaessa ei kuulu ääniraidalle asti.

Mulla on tapana välillä jännittää asioita ja analysoida tilanteita tappiin asti, mutta näin höpöillä asetuksilla ei yhtäkkiä muistanutkaan että tässä ollaan työn äärellä. Hupia! Hupia!

Tästä on tulossa musavideon ääniraita mun ja Riston Kajo-folkduolle. Proseduurin toteutan projektiopintoina. On muuten erittäin järkevää, että opiskeluihin voi yhdistää näitä musajuttuja!

Mitä sinä puuhastelit viimeksi?

Hauskaa maanantaita joka nokalle!

Terveisin: Ruut

4 kommenttia:

 1. Teidän puuhastelut näyttää kivalta ja oikein kehittäviltä myös. Mitähän puuhastelin viimeksi taisipa olla omenapiirakka oman pihan ompuista. Mukavaa viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka!

   Ja kiitos. Hauskaa meillä olikin! Kehittävästä en tiedä. :D Omenapiirakka kuulostaa just sopivalta syyspuuhalta. Hauskaa viikkoa sulle myös!

   -Ruut

   Poista
 2. No minulle nuo kantoliina- ja kutomisjutut on sellaista puuhastelua. Ei ole niin väliä, mitä syntyy ja sitten voi syntyä jotain oikein hienoakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Terve Karkkis!

   Olen samaa mieltä tästä, että tärkeintä on puuhastella ennakkoluulottomasti. :)

   -Ruut

   Poista

Tässä käpäläni. Tartu siihen!