22.11.2017

Salainen tapaaminen herättää aina epäilyksiä

Vastapäinen naapuri on poistunut tänään kotoaan laskujeni mukaan viisi kertaa. Ensimmäisellä kerralla hänellä oli kädessään pussi, jonka kanssa henkilö poistui ovesta noin klo 8.23,  jonka jälkeen palaten takaisin melko pian ilman tarvikkeita klo 8.25.

En ymmärrä, miksi henkilö palasi takaisin niin pian. Oliko hänellä tapaaminen? Odottiko keltaisen talon kulmassa toinen henkilö? Epäilen, että henkilön kädessä olevassa pussissa oli konfettitykki, joka oli naamioitu tavalliseksi muovipussiksi. Epäilykseni on, että konfettitykki on nyt toimitettu eteenpäin.

Toinen vaihtoehto on, että henkilö sopi nurkan takana ajankohdan jolloin konfettitykki päästää pienet, putkilon sisällä olevat esineet vapauteen.

Toinen merkille pantava asia tapahtui aamuyöllä klo 02.02, kun ilma-ala täyttyi esineistä. Niin pienistä, että hämärässä valaistuksessa minun oli katsottava tarkasti kelloa, ja sen jälkeen esineitä jotka alkoivat matkata kohti maan pintamateriaalia.


Nyt materiaalia on myös katolla. Täytyy kutsua talonmies puhdistamaan paikat. Pieneläinliitolle minä olen jo ilmoittanut tästä konfettitykkitapaamisesta. Sitä ei voi koskaan tietää, vaikka naapuri suunnittelisi juhlia, joista minä ja ystäväni jäisimme paitsi.

Ps. Nousin tämän kattilan päälle, jotta näkisin paremmin.

Millaisia naapureita sinulla on? Oletko tehnyt heihin tuttavuutta?

Terveisin: Hosulinne, neulottu pieneläin

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Hei Ruusukummun Hannele ja kiitos kommentistasi! Toivottavasti raporttini toi Teille iloa.

   Kunnioittavin terveisin: Hosuli, ystävänne

   Poista
 2. Tarkkanäköisiä havaintoja pieneläimeltä!

  Meidän naapurimme eivät ole ollenkaan noin epäilyttäviä ja jännittäviä. Tervehdimme ja juttelemme pihalla hyvänpäivänjuttuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Terve Karkkis!

   Kivaa että teilläkin on naapureita joiden kanssa voi vaihtaa sanasen tai toisen-jos ei satu kadottamaan juuri sillä hetkellä sanojansa. Minä pidän kovasti meidän naapureista, mutta en ole juuri mitään uskaltanut heille sanoa. Olen kunnioittavasti nyökkäillyt ikkunalaudalta. Ja mikä parasta, nyt näen paremmin kun sain tämän kattilan takapuoleni alle.

   Kunnoittavin terveisin: Hosuli, neulottu ystävänne

   Poista

Tässä käpäläni. Tartu siihen!