3.12.2017

Melkein unohdin, että joulukuu on täällä

Tammikuussa uuteen jouluun on kokonainen, loputon vuosi. Tulee lisää lunta, tulee ensimmäinen valoisa iltapäivä, kosmoskukka kasvaa, Herra Syys maalaa maailman ja tiputtaa lehdet maahan. Ja sitten se yhtäkkiä on täällä: uusi joulukuu.

Melkein unohdin, että joulukuu on täällä.


Joulukuun virallinen valvoja, Joulusammakko Samppi on kärryillä päivien kulusta. Hyvä näin.

Miltä alkava joulukuu tuntuu sinun mahanpohjassa?

Terveisin: Ruut

7 kommenttia:

 1. Pienen pientä kutinaa tuntuu jo,vaikka tänä vuonna joulumieli on hiukan kateissa näiden sateisten päivien takia. Onneksi jokunen lumipäiväkin kuitenkin osunut mieltä piristämään ja sitä jouluisampaa fiilistä tuomaan.Kiitos muuten kikherneideasta!Rakastan niitä kaikissa muodoissaan.♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea pienenpienelle joulumielen kutinalle! Kivaa jos kikherneresepti osui hyvään saumaan. :)

   -Ruut

   Poista
 2. vau, en ole ennen nähnyt joulusammakkoa. Symppis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanoppa muuta! Sammakko on välillä joulutoimissa paikallaan, onhan sillä vihreä pinta ja kimaltavat yksityiskohdat. :)

   -Ruut

   Poista
 3. Ihan paras sammakko! Tuntuu sellaiselta, että yritän välttää stressiä, yritän asettua kauniiseen. Tehtiin joulusiivous, haen sillä mielenrauhaa ja sitä, että voisi nauttia jo nyt, ei vasta juuri kynnyksellä. Joulumieli on vähän hutera, mutta jos se vahvistuisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu! Siisti ympäristö on kyllä hyvä edistämään mielenrauhaa. Pikkuhiljaa kohti joulua, vaikka villasukkavauhtia! :)

   -Ruut

   Poista
 4. Ihana joulusammakko! Mistä se on ostettu?

  VastaaPoista

Tässä käpäläni. Tartu siihen!