13.1.2018

Kårenin kirppis Turussa

Olen myymässä Heidin kanssa tulevana sunnuntaina 14.1.2018 Kårenin kirppiksellä vaatteita, koruja, kodin tavaraa ja askartelutarvikkeita.

Kårenin kirppis on säännöllisesti järjestettävä itsemyyntikirppis Turun keskustassa, ja tämä on mun ensimmäinen kerta kirpputorimyyjänä. Jännittävää!

Tässä vähän esimakua siitä, mitä sunnuntaina on myynnissä.
Kivoista vaatteista ja tavaroista on yllättävän vaikea luopua, koska kaikkeen liittyy paljon muistikuvia. Violetissa pitsimekossa olen kävellyt Pariisin kaduilla, valkoisessa nappipaidassa soitin viimeisimmän viulututkintoni (hyvin meni!), ja valkoisessa pitsihameessa pyörähtelin villisti Tavastian lauantaidiskossa. Mutta jostain pitää luopua jotta saa vähän järjestystä arkeen. Onneksi muistot eivät ole sidottuja tavaroihin! Tuntemuksista huolimatta ajattelin pitää hinnat matalalla, jotta tavarat lähtevät varmasti kiertoon.

Tervetuloa siis pöyhimään! (Tai jututtamaan Hosulia, joka lupaa ojentaa käpälän.) Tässä vielä linkki kirpputorin facebook-tapahtumaan. Sieltä löydät myös tarkemmat aikataulut.

Nähdään sunnuntaina!

Käytkö kirppareilla? Ootko koskaan ollu myymässä itse?

Terveisin: Ruut

8 kommenttia:

 1. Sääli, etten pääse tuolloin. Pari kertaa olen ollut itse myymässä

  VastaaPoista
 2. Kirpparit, kierrätyskeskukset on kyllä ihan parasta 🤗🤗

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista Outi! Kirpparit ja kierrätyskeskukset on huippuja, oon samaa mieltä. Ei voi koskaan tietää mitä löytää. 8)

   -Ruut

   Poista
 3. Käyn kyllä kirppiksillä, mutta en ole itse ollut koskaan myymässä..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mullakin oli eka kerta ja hauskaa oli! :)

   -Ruut

   Poista
 4. Ah, Kårenin kirppikselle olen aikonut monta kertaa, mutten vielä koskaan ole ehtinyt.

  Olen viime vuosina enemmän ostanut kuin myynyt kirppiksillä. Pitäisi kyllä aktivoitua myynnissäkin. Tuo on niin totta, että muistot haittaavat tavaroiden eteenpäin laittamista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tää olikin tän vuoden eka kerta kun Kårenilla oli itsemyyntikirppis. Ja paljon oli porukkaa! Sekaan vaan, myymään tai pöyhimään. :)

   -Ruut

   Poista

Tässä käpäläni. Tartu siihen!