7.2.2018

Pakkaspäivän kanelikahvi | Resepti

Kerron teille salaisuuden. Erikoiskahveja voi tehdä kotona, eikä tarvita mitään erityisiä aparaatteja!

Tavallisen kahvin saa nostettua uuteen kategoriaan lisäämällä puruihin hieman kanelia. Vaikka tämä ei varmaan ole mikään suuri yllätys, minulle se on ollut, öh, merkittävä asia arjen keskellä.


Näin teet sen:

1. Mittaa kahvinpurujen sekaan ripaus kanelia ja keitä kahvi. Paras kapine tähän on pressopannu.
2.  Kaada kuppiin ja lisää maitotilkka.

Väpisevää loppuviikkoa!!

Terveisin: Ruut

PS. HOSULILLE EI ENÄÄ KAHVIA. EI KAHVITARJOILUA PIENELÄIMELLE. Heillä ei ole ymmärrystä LOPETTAA KAHVIN JUONTIA, JA TUNNE MENEE AINA KÄPÄLÄÄN. Kahvia on olohuoneen valkoisella matolla, keittiön kaikilla tasoilla. Hosuli steppailee harmoonin päällä. Tätä kuuntelen: "Käpälä, käpälä, käpälä ja käpälä, käpä-käpä-käpälä!"

4 kommenttia:

 1. Kiitti vinkistä, mulla on pressopannu myös mutta usein tulee käytettyä tavallista kahvinkeitintä vaikka pressolla tulee vaan niin paljon parempaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Terve Laura ja kiitos kommentista!

   Mulla tää pressopannuilu kävi vahingossa kahvinkeittimen hajotessa pari vuotta sitten. Eipä ole tullut uutta keitintä ostettua, koska tällä pärjää hyvin. Tosin jos vieraita on isompi joukko pikkupannulla on hankalaa kestitä kerralla kaikkia. :) Kivaa loppuviikkoa sulle!

   -Ruut

   Poista
 2. Ihana vinkki! Kiitos. Taidan kokeilla ja sen jälkeen myös kardemummalla, mikä on toinen suosikkini.

  VastaaPoista
 3. Moikka Ninnu ja kiitos kommentista! Kardemumma toimii myös tosi hyvin maitokahvin kanssa. Tai mikäjottei ilman maitoakin jos mustana juo. :)

  -Ruut

  VastaaPoista

Tässä käpäläni. Tartu siihen!