4.4.2018

Kun reippaus käy kohtaloksi

Miksi kukaan ei ole kertonu mulle että ohjattu liikunta on näin kivaa? On uudet pöksyt ostettu, pari teknistä paitaa ja Nike-tossut odottaa eteisessä. (Kuulema joku merkki?)Lähdin liikkeelle varovaisesti korkeakouluopiskelijoiden Campussportista. Siellä liikkumaan pääsee  kuudellakympillä koko vuoden. Täh? Kuuskymppiä, salit, saunat, joogat, jumpat, kaikki?

Ulkoilutin uusia sporttipöksyjä FitYogassa. Ajattelin jumppaillessani että tämähän on ihan liian helppoa. Liikkeet on iisejä eikä tunnu missään. Voi jumpe! Mihin tunnille menen seuraavaksi? Tein varmuudeksi kaikkia toistoja tuplamäärän.

Tänä aamuna kyykistellessäni jääkaapilla maitopurkin perässä sattui joka paikkaan. Reippaus kävi siis kohtaloksi. En anna tämän vastoinkäymisen lannistaa urheiluintoani. Täältä tullaan maailma!!

Ps. Tietääkö kukaan missä myydään ihania värikkäitä urheilupäntsejä? Ihan vaan siltä varalta kyselen, että edelliset hajoaa tämän innon keskellä... :D

Mikä laji on ollu sun suosikki?

Neulottu pieneläin, Hosuli tykkää joogasta. Enemmän aiheesta voit lukea tästä.

Reippautta loppuviikkoihinne!

Toivoo: Ruut

6 kommenttia:

 1. treenin jälkeisinä päivinä sitä tietää treenanneensa:)

  VastaaPoista
 2. Oh, mä haluan nyt sun tarmon! Haluan taas innostua liikkumisesta, mutta miksi se on vaikeaa? Joo, käyn yinjoogassa hengittelemässä ja venymässä, se on suosikkini, mutta muuta ei sitten olekaan... Josko kevät korjaisi tilanteen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, tarmo ja tarmo. Tämä innostus menee viikottaista aaltoliikettä aikataulujen ja mielialojen mukaan. :D Usein juuri se lähteminen on kaikista vaikeinta.

   Luulin olevani liikunnanvihaaja, mutta kun löysin joogailun niin löysin tarmon ja ilon. (Ainakin toistaiseksi, heh.) Ehkä sullekin löytyy joku laji joka väpäyttää?

   -Ruut

   Poista
 3. Kuulostaa mahtavalta! Minä en ole ollut koskaan ohjatun ryhmäliikunnan ystävä, mutta tästä postauksesta melkein innostuin! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka!

   Kiitos, mukavaa jos into tarttui edes vähän. :D Luulin pitkään, että ryhmäliikunta ei ole mun juttu mutta kyse (ainakin omalla kohdalla) taisi olla siitä että piti löytää sellainen laji joka tuntuu omalle mielelle ja keholle sopivalta. Mutta toisaalta liikkua voi niin monella tapaa että eipä se ryhmäliikunta ainut vaihtoehto ole, jos se ei vaan hotsita!

   -Ruut

   Poista

Tässä käpäläni. Tartu siihen!