28.6.2018

Yksiöstä kaksioksi | Puutalon olohuone

Mulle oli tulossa yövieraita ja viritin oviaukkoon kankaan, jotta eri aikaan heräilevät ihmiset eivät häiritsisi toisiaan. Mikä loistava keksintö, yksiöstä tuli kaksio!

Eihän tämä ovesta mene, mutta ainakin jeesii vähän eteenpäin. Ja kaunis kangas on silmälle ilo. Rakastan noita murretun vihreän muodostamia säännöllisiä kuvioita, joiden läpi valo kuultaa mukavasti.Kuvissa ylempänä vilahtava punainen samettituoli on joulun alla tehty kirpputorilöytö. Tuoli löyhkäsi seisoneelta ilmalta ja tupakalta, mutta sain hajut irti pakastamalla ja soodalla. Sametti on vähän kulunut ja haalistunut, mutta eipä tuo haittaa kun tuolin jouset on kunnossa.

Näin pienellä (kangas)muutoksella saa silmä taas uutta virikettä.  Huippu juttu!

Ootko sä käyttäny kankaita sisustuksessa? Miten?

Hauskaa loppuviikkoa!

Toivoo: Ruut

8 kommenttia:

 1. Verho sopii tuohon hyvin...vaikka jättäisit pidemmäksi aikaa.
  Hienoa, että sait tuolin puhdistettua, itse olen, joskus ostanut pienen yöpöydän, joka oli pakko heittää pois, kun niin pahalta haisi. Ei edes maalaaminen auttanut...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Harmi että sun lipastonpuhdistusoperaatio ei yrityksestä huolimatta onnistunut. :(

   -Ruut

   Poista
 2. Siveysverho on paras verho.

  VastaaPoista
 3. Kaunis tilanjakaaja. Kaunista on muutenkin kuvissasi. Hirret, viulu ja kirpparilöytö. Meidänkin vanhassa talossa on hirsirunko. Hirret ovat vain piillossa levyjen ja tapettien alla..
  Pienetkin muutokset piristävät. Meillä se tapahtuu yleensä verhojen tai päiväpeitteiden vaihdoilla. Yksi tuoli pitäisi verhoilla uudelleen, mutta ei olla vielä saatu aikaan ... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos niin on, ja helppo! Kiva että tykkäät, vanhat hirret on kyllä kauniita ja niissä on aina oma tunnelmansa. Pienet muutokset todella piristävät, koska silmä tottuu yllättävän nopeasti kotona kaikkeen.

   -Ruut

   Poista
 4. Kaunis koti! Verho sopii siihen hienosti.

  VastaaPoista

Tässä käpäläni. Tartu siihen!