5.12.2018

Jäinen joulukuu yllätti neulotun pieneläimen

Nyt on sellainen tilanne, että minä kiipesin tähän oksalle, ja juuri kun olin tarttumassa tuohon joulunaksuun, niin tajusin jotakin kamalaa. Tämä puu on jäässä! 


Olkaa hyvät, ja pelastakaa minun takapuoleni pintamateriaali välittömältä jäätymiseltä. Kiitoksia välittämisestänne. Toivottavasti päivänne sujuvat miellyttävissä lämpötiloissa.

Kunnioittavin terveisin:

Hosuli, joulua hartaasti odottava neulottu pieneläin.

5 kommenttia:

  1. Vaikkakin tilanteesi on hyvin hankala, en voi olla mainitsematta, että kuvat tilanteestasi ovat kuitenkin jouluisen kauniit.Toit niillä hiukan valoa tähän pimeyteen.<3
    Mitä jos ottaisit namusta hyvän otteen-ettei koko reissu koituisi tappioksesi,
    pistäisit kielen keskelle suuta ja koittaisit hypätä pehmeimpään allasi olevaan kohtaan? Ole hyvin varovainen, mutta älä vitkastele, ettei pylly saa kylmää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä Mirjam-Matilda,

      kiitos, että ymmärrät tilanteeni vakavuuden ja hankaluuden. Mukavaa tässä on se, että hankala, suorastaan kiusallinen tilanne tapahtui kauniissa pakkasen kuorruttamassa ympäristössä neulotun pintamateriaalini välittömässä läheisyydessä. Kiitos ohjeistasi, niistä oli suuri apu ja hyöty.

      Toivon mahdollisimman mukavaa, pehmeää ja hyvää loppuviikkoa sinulle, toverini.

      Ystävällisin Terveisin: Hosuli, neulottu pieneläin

      Poista
  2. Hosuli hyvä. Puussanne näyttäisi kiemurtelevan johtoja, seurailkaa niitä niin pääsette jäädyttämästä takapuoltanne. Liikkumissuunta kannattaa johdoissa valita maanvetovoiman suuntaisesti. Riemastuttavaa joulunodotusaikaa ja paljon naksuja toivottelen <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei hyvä Onneli Winter!

      Erityiskiitos teille johtovinkistä, se oli kallisarvoisen tärkeä tässä tukalassa tilanteessa, joka yllätti neulotun luonteenlaatuni. Toivon Teille paljon hyvä naksuja loppuviikolle!

      Ystävällismielisin terveisin: Hosuli, neulottu pieneläin (PEL, Pieneläinliitto)

      Poista
  3. Hei hyvä ja arvoisa Sussi,

    ja kiitos kommentistanne. Se toi valoa tähän pimeyden kuorruttamaan tilanteeseeni, joka jo hetkellisesti tuntui käyvän kohtalokseni. Kiitos yhteydenotostanne, ja toivon Teille virkeitä jouluntäyteisiä päiviä ennen virallisten joulupäivien koittoa.

    Ystävällisin käpäläterveisin: Hosuli, toveri

    VastaaPoista

Tässä käpäläni. Tartu siihen!