11.1.2019

Uusia juhlia

Huraa! Uusien juhlien vuosi on taas täällä. Puuhastelin kattoon hallaharson, jonka alle viritin valosarjan. Jokaiselle vieraalle jaettiin ovella Salainen Tehtävä, jota tuli toteuttaa illan ajan. Puolen yön aikaan arvailtiin, mikä kenenkin salainen tehtävä oli. 

Minun tehtävänä oli toistella vähintään seitsemän kertaa, miten joku on TOSI PEHMEÄÄ. Tehtävälipukkeissa oli esimerkiksi puhua mahdollisimman paljon tillistä, (Essi toteutti tämän suurella pieteetillä), laittaa Popedaa soimaan (Kukaan ei edes kyseenalaistanut), selvittää Turun paras karaokemesta ja huudahtaa ilotulitteen huomatessaan "Voihan pamaus!" .
Nyt ollaan jo pitkällä tammikuussa, ja se tuntuu oikeastaan vauhdikkaan joulukuun jälkeen aika hyvältä. Hosuli on tosin harmissaan, että vieraat lähtivät ja juhlahupi loppui.

Mistä jutuista tykkäät juhlissa? Onko ohjelmanumerot vaivaannuttavia vai mukavia?

Mukavaa loppuviikkoa sinne!

Terveisin: Ruut

4 kommenttia:

 1. Hauskalta kuulostaa ja näyttää!

  VastaaPoista
 2. Niin inspiroivaa nuoruuden ilonpitoa postauksessasi!<3

  VastaaPoista
 3. Nauratti ääneen nuo teidän tehtävät, ihania! Meillä oli kuoron pikkujouluissa samanlainen ohjelmanumero, mutta olin niin väsynyt, etten jaksanut kovin ahkerasti nuuskutella vaivihkaa ohikulkevia. Olen ollut aiemmin vähemmän ohjelmanumerotyyppiä, mutta kaveripiirissä on niin monta opettajaopiskelijaa, draamakasvattajaa ja sitä rataa, että olen saanut tottua kaikenlaisiin kokeiluihin ja oppinut nauttimaan niistä. Yleensä saadaan makeat naurut!

  Ja hei kappas, hallaharso. Miten simppelillä jutulla voi saada aikaan tuollaisen tunnelman! ♥

  VastaaPoista
 4. Miten hauska idea nuo tehtävät :) En yhtään ihmettele että Hosuli on harmissaan juhlien loppumisesta, onneksi hän pääsi juhlakuvaankin ikuistetuksi. Ehkä Hosulilla voisi olla arkikuppi jossa olisi tehtäviä mitä voisi suorittaa ;) Juhlissa tärkeintä on tietenkin yhdessä olo ja kaikenlainen ohjelma on mukavaa vaikka ihan lautapeli.

  VastaaPoista

Tässä käpäläni. Tartu siihen!