13.6.2018

On raparperin aika | Raparperimehun ohje

Raparperimehu on yksi mun suosikeista. Helppo tehdä, mukava juoda mehuna, jäädyttää mehujääksi tai lisätä kuplat ja juoda raparperisoodana. Raparperi on siitä kiva kaveri, että se kasvaa alkukesästä monella pihalla.



Kuvan sooda on hapotettu BubbleCapilla ja lasiin on lisätty jääpaloja ja vadelmia.  (Tästä linkistä en saa killinkiäkään, vaan omasta ilosta jaan kuplavinkin.)

Missä muodossa raparperi maistuu sulle?

Terveisin: Ruut

PS. Hosuli pesee käpälät mehun valmistamisen jälkeen. 

6 kommenttia:

  1. Kiitos ohjeesta ja Onnea työpaikasta!♡

    VastaaPoista
  2. Näyttääpä hyvältä eikä valmistuskaan vaikuta vaikealta! Tähän mennessä olen käyttänyt raparperia vain piirakoissa, mutta pitääpä laajentaa repertuaaria :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, raparperimehu valmistuu melkein itsestään. Jos on aikaa antaa sen porista kattilassa. Voi nam, raparperipiirakka onkin hyvää, sitä ei ole vielä tänä kesänä tullutkaan tehtyä. Kiitos muistutuksesta! 8)

      -Ruut

      Poista
  3. Kiitokset ohjeesta! Syön raparperin mieluusti piirakassa, mutta uskoisin, että mehustakin pitäisin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä, kiva jos menee käyttöön! Oo, raparperipiirakka on kyllä hyvää. 8)

      -Ruut

      Poista

Tässä käpäläni. Tartu siihen!