KIKHERNESALAATTI (kahdelle)
1 purkki kikherneitä
2 rkl öljyä
0,5 tl suolaa
1 tl currya
1 avokado
salaattia
puolikas kurkku
tomaattia
fetajuustoa
1. Huuhdo kikherneet ja paista ne pannulla täydellä lämmöllä öljyn ja cyrryn kanssa. Paista ja sekoittele niin kauan, kunnes kikherneet ovat saaneet väriä ja rapean paistopinnan.
2. Pilko muut ainekset, asettele kulhoon ja anna mennä ääntä kohti. Vaikka suoraan kulhosta.
Uppoaako kikherneet? Missä muodossa? Mitä teillä syödään arkena?
Ps. Jouluhöpö nostaa päätään. Hosuli pitää kirjaa naapureiden jouluvaloista, onneksi on kattila jonka päältä näkee hyvin koko kulmakunnan.
Terveisin: Ruut
Valitettavadti olen herneille ja pavuille allerginen, niin en voi paljon mitään vegeuutuuksia syödä. 🙁 Jouluhöpöilylle on nyt otollisin aika! Ehdottomasti! 🎅🏻
VastaaPoistaVoi harmin paikka! Mutta onneksi jouluhöpöilylle ei voi olla allerginen! 8)
Poista-Ruut
Kiitos reseptistä! Pidän kovasti kikherneistä
VastaaPoistaHeippa Sussi ja kiitos kommentista! Hauskaa viikkoa sinulle. :)
Poista-Ruut
Kiitti reseptistä! Kikherneet on hyviä ja niistä saa myös hyviä proteiineja. :P
VastaaPoistaMoi!
PoistaJa kiitos kommentista. Totta, kikherneet on herkullisia ja mikä parempaa ilmeisen järkevää ruokaa samalla kertaa. :)
-Ruut