13.11.2018

Uutisia! Töppöhommia pukkaa

Olen siirtynyt internationaaliin maailmaan, jossa töppösiä kaupitellaan kansainvälisesti. Näin on asian laita. Viime viikkoina olen puuhastellut  Etsy-kauppani kanssa. 

Etsy on kansainvälinen verkkokauppa-alusta, jossa myynnissä on vintagea ja käsitöitä. Alusta on kokonaan englanninkielinen, ja Etsystä on kirjoitettu suomeksi vain vähän. Koska kaupankäyntiin ja viestintään liittyy kaikenlaista pykälää, veroa, säädöstä ja käytäntöä niin olen näistä kirjoittanut jouluksi valmistuvan opinnäytetyöni. 


Kaupan nimi on Roots by Ruut, ja se löytyy tämän linkin kautta: https://www.etsy.com/shop/RootsByRuth 

Onko Etsy sinulle tuttu? Oletko ostanut tai myynyt jotakin Etsyssä?

Näissä mietteissä: Ruut, töppö

PS. Hosuli on loukkaantunut, koska ei ole vielä päätynyt mukaan tuotekuviin.

6 kommenttia:

  1. Hauska idea! Opparin tekeminenkin on varmaan mielekkäämpää, kun se kytkeytyy johonkin "oikeaan". 👍😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Joululainen ja kiitos kommentistasi! Kyllä, näin on. On paljon helpompi ajatella jonkun konkreettisen asian kautta. Tai näin ainakin mun päänupissa!

      -Ruut

      Poista
  2. Nostan hattua :) ihanaa kun joku tekee käsillään ja saa myös myyntiä. Etsy ei ole tuttu, mutta täytynee tutustua. Hosulille lohtuhali, tuotteissa ei varmasti ollut juuri oikeaa sävyä joka olisi sopinut kuvauksellisesti sinun kanssa. Hyvää kannattaa odottaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa! Tulin kauhean iloiseksi tästä kommentista, kiitos kannustuksesta! 8) Vien Hosulille terveiset. Onneksi ystäväni ei ole kovin pitkävihainen. Vaikka ei näistä pieneläimen mielenliikkeistä aina ota selvää, kun ei ota omistaankaan. :D

      -Ruut

      Poista
  3. Etsy on tuttu jo kymmenen vuoden (!) takaa, tuttu hääfoorumilla suositteli. Silloin tulikin tilattua kaikkea häihin liittyvää ja muutakin. Satunnaisesti olen tilannut myöhemminkin mm. Lankas ja joskus tiettyjen firmojen kantoliinat myytiin Etsyssä.

    Mielenkiintoinen opparin aihe ja söpöjä lapasia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Karkkis, huippua kuulla! Hauskaa, että Etsy on sulle noin tuttu jo vuosien takaa. Kivaa, että sitä käytetään. :)

      -Ruut

      Poista

Tässä käpäläni. Tartu siihen!