24.4.2019

Avoin kirje Kosmoskukalle

Hyvä Kosmoskukka,

anteeksi että panin päällesi lasipurkin. Tarkoitukseni ei ollut tukahduttaa sinua taikka tuottaa epämukavuuden tuntemuksia. Joskus sitä pieneläin toimii kuten parhaaksi näkee ja niin minä juuri tänään tein.

Olen istunut ikkunalaudalla jo viikkoja ja odottanut, että siitä pienestä siemenestä alkaisi kasvaa kohti valoa jotakin suurta. Kyllähän minä tiedän, ettei tässä maailmassa asiat tapahdu neulotun pieneläimen tahdon mukaisesti. Sinä kasvat sitä tahtia, kun kasvat ja minä yritän sitä ymmärtää.



Hyvä Kosmoskukka, toivon että sinä kasvat tänä kesänä pitkäksi ja vahvaksi. Toivon, että kasvatat kauniit lehdet, jotka voivat lepattaa tuulessa. Toivottavasti siellä kuvun alla ei ole liian kuuma, hyvä Kosmoskukka. Minä istun tässä vieressä ja kerron sinulle Suomen Pieneläinliitosta. Tässä on käpäläni.

Ystävällisin terveisin: Kaikkien kosmoskukkien ja muidenkin taimien ja tovereiden ystävä, Hosuli, neulottu pieneläin

PS. NYT TULI KUUMA. OLKAA HYVÄT JA HAKEKAA MEIDÄT TAKAISIN SISÄLLE. KIITOS.

6 kommenttia:

  1. Hyvä Hosuli,toivon laillasi,että hennoista taimista kasvaa kauniit kukat!
    Sinulle voin myöntää,että en tiennyt minkälainen on kosmoskukka...
    Googletin ja arvaappa mitä,sehän on yksi ehdoton suosikkini kesäkukista,en vain tiennyt aiemmin sen nimeä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä Mirjam-Matilda,

      tietämättömyys ei aja tuhon teille. Hyvä, että Kosmoskukan syvin olemus kuitenkin selvisi Teille. Uskon, että tästä on Teille paljon iloa.

      Ystävällisin terveisin: Hosuli, neulottu pieneläin

      Poista
  2. Jee...nousihan sieltä kunnon vihreä alku...kyllä se siitä vahvistuu..:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä Hannele,

      olen Teidän laillanne myös hyvin innostunut vihreästä alusta. Vihreä alku on aina kuin käpälän ojennus universumilta tällaiselle pienelle neulotulle töppöselle, jota myös Hosuliksi kutsutaan. Toivottavasti päivänne sujuvat upeissa tunnelmissa.

      Ystävällisin terveisin: Hosuli, neulottu pieneläin

      Poista
  3. Parahin Hosuli. Sinun laillasi peitin pienen sitruunantaimen koska olin kärsimätön. Kärsimättömyys joskus on hyväksikin varsinkin jos on pieneläin, silloin saa suuria aikaiseksi. Oletan että kosmoskukka ei kärsinyt vaan oli hämmästynyt kaikesta huolenpidosta sekä informatiivisesta annista jota hänelle kerroit. Hänellä on nyt hyvä pohja nousta vankaksi kukaksi ja kertoa kesän ilosanomaa höystettynä Suomen Pieneläinliiton taustoista. Ystävällisin terveisin kärsimätön sitrusviljelijä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä Kärsimätön Sitrusviljelijä,

      kärsimättömyys on tunteikkuuden merkki. Tunteikkuus ei aja turmioon, vaan päinvastoin. Harmillista, että tukahdutit sitruunan taimen, mutta olen aivan varma, että sitruuna antaa sen anteeksi. Voimme aina yrittää uudelleen, jos eteen tulee töppö.

      Huomaavaisin terveisin: Hosuli, neulottu pieneläin

      Poista

Tässä käpäläni. Tartu siihen!