27.4.2020

Voisitteko ystävällisesti kertoa, mitä tämä tarkoittaa?

Hyvä Ruut,

kiitos lapasistanne, pidän niistä kovasti. Ennen kun kirjoitan arvostelun, halusin olla yhteydessä eräästä muusta asiasta. Olen pahoillani, mutta pakkauksenne mukana matkusti neulottu eläin, jonka käpälässä on lappu.


Kupongissa lukee "matkakapala". Voisitteko ystävällisesti kertoa, mitä tämä tarkoittaa, sillä en löytänyt sanakirjasta tähän vastinetta. Voi toki olla, että katsoin huolimattomasti.

Onko tämä "extra goodies", vai silkka vahinko? Ensimmäisen viikon neulottu eläin viihtyi kodissamme Hampurissa ikkunalaudalla liikennettä seuraten. Minua kuitenkin huolettaa, että hänelle tulee koti-ikävä.

Kiitoksia kovasti, vastaustanne odottaen,

Gertrud Lagerfeldt

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos. Olen saapunut takaisin Suomeen, sillä matkustusrajoitteet eivät koske neulottujen pieneläinten kotiinpaluuta.

   Kosmopoliitein terveisin: Hosuli, neulottu pieneläin

   Poista
 2. Hosulilla ollut seikkailuntarvetta.Ehkä se nyt hetkeksi malttaa istahtaa taas koti-ikkunalle.❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei,

   ja kiitos viestistänne. Viestiminen johtaa usein jatkoviestintään, kuten voimme useiden tutkimusten valossa todeta. Koti-ikkunalle istuminen mahdollistui melko nopeasti, sillä olen palannut takaisin maan kamaralle. Kiitos viestistänne, säilytän sen sydänalassani.

   Yst. Terv: Hosuli, neulottu pieneläin

   Poista
 3. Pieni neulottu eläin on keksinyt oivan tavan matkustaa korona aikana, paketti! Evästäkin näköjään syöty. Housulin on selvästi tehnyt vertailevaa tutkimusta ikkunalautojen ohi kiitävästä elämästä. Kumpikohan miellytti...ehkä kotikolo kuitenkin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä Onneli,

   näin on asian laita. Matkustusrajoitteet eivät takaisinpaluun osalta koske neulottuja pieneläimiä, sillä pääsin matkustamaan melko mukavasti pehmustetussa paketissa takaisin. Vertaileva tutkimus on aina hyvä tutkimus, ja tutkimuksen tutkiminen johtaa useiden tulosten mukaan uusiin tutkimuksiin ja tutkimuksellisiin tutkimustuloksiin. Kiitos viestistänne, arvostan sitä suuresti.

   Yst. Terv: Hosuli, neulottu pieneläin, kaikkien tutkimusten ystävä

   Poista
 4. Hehee, ovela Hosuli, kun paketissa läksi! Hänen ei varmaan edes onneksi tarvitse pelätä mitään tarttuvuuksia. Paitsi ehkä jos suklaata tai naksua tarttuu käpälään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei,

   kiitos viestityksestänne sekä neulottujen pieneläinten että kansainvälistyvien naksun ystävien puolesta. Tarttuvuuden osalta pelko on turhaa, sillä me neulotut pieneläimet olemme immuuneja kaikille tartuntataudeille lukuun ottamatta koti-ikävää ja primitiivistä naksunhimoa. Toivottavasti aikanne on sujunut mukavissa merkeissä.

   Yst. Terv: Hosuli, neulottu pieneläin

   Poista

Tässä käpäläni. Tartu siihen!