19.3.2020

Neljä ällistyttävää faktaa Hosulista

1. Hosulin ravinto koostuu naksuista. Kukaan ole tiedettävästi nähnyt Hosulin syövän kokonaista ateriaa. Naksujen käite on laaja, sillä kaikki sormin naposteltavat elintarvikkeet käyvät ravinnoksi.


2. Hosulin raajat ovat eri mittaiset. Tästä syystä Hosuli matkustaa mieluiten takin taskussa tai kurkistusluukussa. Näköyhteys matkan varrella on tärkeä osa matkustuskokemusta.

3. Loputon uteliaisuus. Hosuli on kiinnostunut kaikesta. Neulottu pieneläin pitää kirjaa naapureiden oven avauksista, tomaatin viikottaisesta kasvuvauhdista sekä näköyhteydessä olevien ihmisten sukkien väristä ja kuvioinnista. Loputon uteliaisuus kohdistuu myös ihmisiin, eikä Hosulilla tiedettävästi ole vihamiehiä, naisia tai vihahenkilöitä.

4. Hosuli rakastaa kahvia, mutta pienen kokonsa vuoksi ei voi nauttia kahvia paria siemausta enempää päivässä. Hosuli muuttuu kahvista maanisen toimeliaaksi ja levottomaksi. Neulottu pieneläin ei itse kykene lopettamaan kahvin hörppimistä, vaan häntä on muistutettava rajoitustoimenpiteistä.


"Ei mihinkään", sanoi Hosuli, tuo neulottu pieneläin ja päätti pysytellä purkissaan.

8 kommenttia:

 1. Voi Hosulia! Kahvia tosiaan kannattaa litkiä vain kohtuudella!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä Karkkis,

   kahvin litkimisessä viisaus on voimavara, jota kohti kannattaa kurotella. Mikäli käpälä yltää.

   Yst. Terv. Hosuli, neulottu Pieneläin

   Poista
 2. Hyvä neulottu pieneläin, joka käyttää nimeä Hosuli. Kahvilla aika ajoin on tiettävästi todettu olevan terveydellisiä vaikutuksia, niin hyviä kuin pahojakin. On erittäin hyvä pitää kiinni rajoitustoimenpiteistä, nauttia vaikka vain kahvipurujen tuoksusta purkissa ja kansi kiinni. Tässä hetkessä muistuttaisin myös että tuo kotona tapahtuva ympäristön tarkkailu sekä kirjaaminen on hyvin suotuisaa puhaa. Pysytään terveinä ja naksuillaan taas <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä Onneli,

   kahvin terveydelliset vaikutukset ovat mittavat. Sivuuttakaamme kaikki muut tutkimus, ja hutkimustulokset. Rajoitustoimenpiteistä emme välitä. Toivon, että Tekin pysytte terveenä, hyvä toveri. Nyt on hyvä pysytellä pöterössään.

   Upeutta Päiviinne toivoo: Hosuli, neulottu Pieneläin (trademark)

   Poista
 3. Kyllä on nyt hyvä purkissa pysyä! Hosulille terkut, jo kolme kupillista kahvia tänä aamuna mennyt täällä... alkaa tuntua, vaikka kupillieni ovatkin pikkuisia ja puolillaan maitoa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä Satu,

   toimenpiteenne kuulostavat viisailta. Maitokahvi maistuu parhaimmalta.

   Teitä tervehtien: Hosuli, neulotti pieneläin

   Poista

Tässä käpäläni. Tartu siihen!