22.11.2019

Näitä asioita kaipasin Suomesta | Hosuli edition

1. Herra Töppönen
Ikkunalaudalla on mukava istua ja tarkkailla lähinaapureiden toimia. Herra Töppönen on suosikkinaapurini, sillä hän heilauttaa kättänsä ikkunasta ja pitää tiistaisin pilkullisia sukkia.

2. Matalat talot
Yläilmoista näki liian laajan otannan kaupungista. Aluksi se tuntui mukavalta, mutta nyt ajattelen sen olleen turhan suureellista. Minä olen kuitenkin pienten purkkien neulottu pieneläin, joka pitää käytännöllisyydestä.


3. Oma purkki, egen burk
Omassa purkissa on nappikokoelma, hakaneulat, roposet ja langanpätkät. Näistä en luovu, enkä edes saanut ottaa mukaan matkatavaroita. En viitsi tehdä tästä mitään numeroa, mutta se oli tavattoman traagista.

4. Viileä sisäilma
Neulottuna pieneläimenä trooppinen lämpöala koettelee pintamateriaaliani. Olen hyvin huolissani, että pintani on haalistunut auringossa. Viileä sisäilma on turvallista ja virkistävää.

Toivottavasti päivänne ovat sujuneet laadukkaissa merkeissä! Haluaisin tietää, että miten aurinko kohtelee sinun pintamateriaaliasi? Haalistuuko, nukittuuko, punastuttaako vai tummuuko?

Terveisin: Hosuli, neulottu kosmopoliitti pieneläin

6 kommenttia:

 1. Voi sinä suloinen Hosuli!Elämän filosofiasi on sellainen,että meidän kaikkien pitäisi ottaa siitä oppia,keskittyä olennaiseen.
  Tiedätkö,vaikkei aurinko ole minunkaan pintamateriaalilleni hyväksi,sisustäytteeni,sieluksikin voisi ehkä kutsua ja eritoten mieleni saavat siitä niin suurta voimaa,että rakastan sitä!
  Terveiset sinulle sinne ikkunalaudalle,matalien talojen kotoisaan maisemaan!❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos upeista sanoistanne, ne saivat sieluni värähtämään. Toivon, että alkanut joulukuu on Teille upea.

   Terveisin: Hosuli, neulottu pieneläin

   Poista
 2. Voi Hosulia! Onneksi pieni haalistuminen kertoo vain eletystä elämästä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, haalistuminen on väistämätön osa pieneläimenkin elämää. Toivottavasti lapasenne nukka on pehmeää näinä päivinä.

   Ystävällisin tervehdyksin: Hosuli, neulottu pieneläin

   Poista
 3. Hyvä Hosuli. Olen kanssasi monessa mietelmässä samoilla aalloilla ja näinhän se on että kauas pitää mennä jotta näkee lähelle.Päivieni laadukkuus on paljolti sisältänyt työntekoa, mikä sinänsä ei ole paha asia. Elämän mietiskelyaika vain on jäänyt aika vähälle. Pintamateriaalini pitää enemmän kylmästä ja talven aurinkoisista säistä. Haalistumaa alkaa näkyä paikka paikoin mutta se tietääkseni kuuluu asiaan ja on hyväksyttävää.Toivotan alkavalle joulukuulle naksuntäyteisiä tarkkailupäiviä...jospa siellä punalakkejakin vilahtaisi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On upeaa kuulla, että päivänne ovat sujuneet laadukkaissa merkeissä. Toivon kuitenkin, että pääsette myös mietiskelemään Teille tärkeitä asioita. Upeita pakkaspäiviä ja joulukuun helinää käpäläänne.

   Ystävällismielisesti: Hosuli, neulottu pieneläin

   Poista

Tässä käpäläni. Tartu siihen!