12.9.2014

Uutiskynnys ylitetty!

Olen viime viikkoina kehittänyt journalistista älyäni ja ajattelinkin tarjota muutamalle sanomalehdelle uutisideoitani. Olen opiskellut eräällä uutis - ja toimitustyön kurssilla ikään kuin salaoppilaana, ja näin omaksunut valtavat määrät uutta tietoa.Eräänä tehtävänä oli lähettää opettajalle kolme toteuttamiskelpoista uutisideaa, ja päädyin sanelemaan sähköpostiin seuraavat sensaatiot:

Pienen eläimen menehtyminen kohauttaa Turussa

Muurahainen tallattiin kuoliaaksi Hämeenkadulla Turussa. Kello kolmen aikaan päivällä sattuneella tapahtumalla ei ole silminnäkijöitä. Puolivuotias muurahainen oli ylittämässä katua, kunnes hänet tallattiin vasten kivetystä. Asiaa tutkitaan Turun poliisimestarin mukaan tahattomana vahingon tuottamuksena.

Kirjoittanut: Hosuli, vapaa toimittaja

Kehityshanke keskeytysuhan alla

Turun Vaasanpuiston aluekehityshanke on pysäytetty toistaiseksi lauantaisen tapaturman johdosta. Puistosta löydettiin omien sanojensa mukaan Suomen Pieneläin- ja Hosuliliittoon kuuluva anonyyminä pysyttelevä jänis, joka oli menehtyä vakavaan hikkaan perjantain ja lauantain vastaisena yönä.

Tapahtuma saatiin selville useiden lähinaapureiden yhteydenotoista. "En olisi voinut uskoa miten kova ääni voi pienestä jäniksestä lähteä", kertoo yöunilta herätetty Pirjo Pallas järkyttyneenä.

Kirjoittanut: Hosuli, vapaa toimittajaNämä kaksi ovat melko negatiivisia ja siksi mietinkin kolmannesta jotain hieman iloisempaa, koska maailmassa on vääryyttä muutenkin omasta takaa.

Miellyttävää viikonloppua Teille toivottaa:

Hosulinne


2 kommenttia:

  1. Mutta missä on se positiivinen kolmas pieneläinuutinen!?!

    VastaaPoista

Tässä käpäläni. Tartu siihen!